Články v kategórii: kalendár

Poznáte významné osobnosti, ktoré sa narodili v decembri? Populárne osobnosti decembrovej histórie.  Kvíz zameraný na svetové a slovenské významné osobnosti, ktoré ovplyvnili náš svet, vstúpili do dejín spoločnosti a narodili sa v decembri. 

Poznáte významné osobnosti, ktoré sa narodili v novembri? Populárne osobnosti novembrovej histórie. Kvíz zameraný na svetové a slovenské významné osobnosti, ktoré ovplyvnili náš svet, vstúpili do dejín spoločnosti a narodili sa v mesiaci november. 

Poznáte významné osobnosti, ktoré sa narodili v mesiaci október? Populárne osobnosti októbrovej histórie.  Kvíz zameraný na svetové a slovenské významné osobnosti, ktoré ovplyvnili náš svet, vstúpili do dejín spoločnosti a narodili sa v októbri. 

Poznáte významné osobnosti, ktoré sa narodili v mesiaci september? Populárne osobnosti septembrovej histórie.  Kvíz zameraný na svetové a slovenské významné osobnosti, ktoré ovplyvnili náš svet, vstúpili do dejín spoločnosti a narodili sa v septembri. 

Poznáte významné osobnosti, ktoré sa narodili v auguste? Populárne osobnosti augustovej histórie.  Kvíz zameraný na svetové a slovenské významné osobnosti, ktoré ovplyvnili náš svet, vstúpili do dejín spoločnosti a narodili sa v mesiaci august. 

Populárne osobnosti júlovej histórie. Poznáte významné osobnosti, ktoré sa narodili v júli? Kvíz zameraný na svetové a slovenské júlové významné osobnosti, ktoré ovplyvnili náš svet, vstúpili do dejín spoločnosti a narodili sa v mesiaci júl. 

Poznáte významné osobnosti, ktoré sa narodili v júni? Kvíz zameraný na svetové a slovenské júnové významné osobnosti, ktoré ovplyvnili náš svet, vstúpili do dejín spoločnosti a narodili sa v mesiaci jún. Populárne ženy a muži našej júnovej histórie.

Ktoré významné osobnosti sa narodili v máji? Kvíz zameraný na svetové a slovenské májové významné osobnosti, ktoré ovplyvnili náš svet, vstúpili do dejín spoločnosti a narodili sa v mesiaci máj. Populárne ženy a muži našej májovej histórie.

Blížia sa sviatky Veľkej noci, a tak prinášame vzdelávací Veľkonočný kvíz, aby ste si overili svoje vedomosti týkajúce sa Veľkonočných sviatkov. Ako dobre poznáte zvyky a našu históriu týkajúcu sa Veľkonočných sviatkov?  

Blíži sa apríl a s ním tradičný aprílový kvíz. Ktoré významné osobnosti sa narodili v mesiaci apríl? Kvíz zameraný na svetové a slovenské významné osobnosti, ktoré ovplyvnili náš svet, vstúpili do dejín spoločnosti a narodili sa v apríli. Populárne ženy a muži našej aprílovej histórie.

Ktoré významné osobnosti sa narodili v marci? Kvíz zameraný na svetové a slovenské významné osobnosti, ktoré ovplyvnili náš svet, vstúpili do dejín spoločnosti a narodili sa v mesiaci marec. Populárne ženy a muži našej marcovej histórie.

Ktoré významné osobnosti sa narodili vo februári? Kvíz zameraný na svetové a slovenské významné osobnosti, ktoré ovplyvnili náš svet, vstúpili do dejín spoločnosti a narodili sa v mesiaci február. Populárne ženy a muži našej februárovej histórie.

Kto sa narodil v januári? Kvíz zameraný na svetové a slovenské významné osobnosti, ktoré ovplyvnili náš svet, vstúpili do dejín spoločnosti a narodili sa v mesiaci január. Populárne ženy a muži našej histórie.

Poznáte zimné pranostiky a porekadlá? Prichádza obdobie zimy, a tak si môžete overiť svoje vedomosti týkajúce sa múdrostí, porekadiel, pranostík a povier pre zimu. Zimný zábavný kvíz je tu pre otestovanie vašich vedomostí o nadchádzajúcich zimných dňoch a dlhých zimných nociach.

December sa blíži, a s ním prichádza posledný diel tradičného historického kvízu zameraného na naše dejiny. Decembrový historický kvíz overí vaše vedomosti z historických udalostí, ktoré sa stali v tento mesiac. Viete, čo významné sa stalo v našich dejinách počas decembra? 

Čo významné sa stalo v našej histórii v mesiaci november? Novembrový historický kvíz je to pre vás, a opäť si môžete overiť svoje vedomosti týkajúce sa dejín a histórie. Otestujte si svoje vedomosti a zistite, ktoré novembrové historické udalosti by sme mali poznať. 

Čo významné sa stalo v októbri? Poznáte historické udalosti, ktoré sa udiali v mesiaci október? Historický októbrový kvíz je tu pre vás, aby ste si nielen overili svoje vedomosti a znalosti týkajúce sa významných októbrových dní našej histórie, ale sa aj niečo nové naučili. 

Ako dobre poznáte jesenné pranostiky a porekadlá? Prichádza jeseň, čas overiť si svoje vedomosti týkajúce sa jesenných múdrostí, porekadiel, pranostík a povier. Viete čo si pre vás jeseň pripravila? Jesenný zábavný kvíz je tu na otestovanie vedomostí o nadchádzajúcich jesenných dňoch.

S príchodom septembra prichádza septembrový historický kvíz. Znovu si môžete overiť svoje vedomosti z dejín, ktoré sa viažu na tento mesiac. Viete, aké významné historické udalosti a míľniky sa stali v tomto mesiaci a v ktorom roku to bolo?

Prichádza mesiac august a s ním nový historický kvíz, v ktorom si môžete overiť svoje vedomosti z histórie. Čo významné sa stalo v našich dejinách práve v mesiaci August a v ktorom roku?

Prichádza júl a s ním tradičný historický júlový kvíz. Môžete si v ňom overiť svoje vedomosti týkajúce sa významných júlových udalostí. Viete, aké významné udalosti našej slovenskej a svetovej histórie sa udiali v mesiaci júl? 

Poznáte letné pranostiky a porekadlá? Prichádza leto, a tak si môžete overiť svoje vedomosti týkajúce sa letných múdrostí. Letný zábavný kvíz je tu pre otestovanie vašich vedomostí o nadchádzajúcich letných dňoch.

S príchodom júna prichádza historický júnový kvíz, v ktorom si môžete overiť vedomosti ohľadom významných udalostí, ktoré sa v júni stali. Viete, aké významné udalosti našej histórie sa udiali v mesiaci jún? 

S príchodom mesiaca máj je tu historický májový kvíz, v ktorom si môžete overiť vedomosti z májových dejín. Viete, aké významné udalosti našej histórie sa udiali v mesiaci máj? 

Viete, aké významné udalosti našej histórie sa udiali v apríli? Historický aprílový kvíz overí vaše vedomosti z aprílovej histórie. Otestujte sa a odhaľte významné udalosti a míľniky v dejinách, ktoré sa udiali práve v apríli.

Viete, aké významné dni nás v apríli čakajú? Tradičný aprílový kvíz na tému významných dní overí vaše vedomosti.

Začína sa astronomická jar a s ňou prvé jarné dni. Poznáte jarné pranostiky a porekadlá? V tomto zábavnom vedomostom kvíze si môžete overiť svoje vedomosti týkajúce sa jarných múdrostí. Jarný zábavný kvíz je tu pre vás.

Čo zaujímavé sa stalo v marci? V historickom vedomostnom kvíze sa dozviete, aké významné a zaujímavé udalosti sa udiali v mesiaci marec. Každý mesiac sa pozrieme na významné historické udalosti našich dejín a marcové dejiny nájdete práve v tomto kvíze.